18.6 C
Athens
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2024

Επεισοδιακό φιλικό στη Σάρλοτ (vids)

Οι Σάρλοτ Χόρνετς νίκησαν με 122-113 τους Μαϊάμι Χιτ στο «Spectrum Center», αλλά διάφορα εξωαγωνιστικά γεγονότα κέντρισαν το ενδιαφέρον.

Ο Ντέρικ Τζόουνς (4π. σε 7.23’) τραυματίστηκε στον ώμο, κατά τη διάρκεια του δεύτερου δωδεκαλέπτου, κι άπαντες ανησύχησαν για την κατάστασή του, καθώς έπεσε απρόσεκτα στο παρκέ κι έδειξε να πονάει πολύ. Εν τέλει… άκυρος ο συναγερμός, καθώς οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ήταν καθησυχαστικές.

https://www.youtube.com/watch?v=PGAuMXRElH4

Ο Μαλίκ Μονκ (8π., ένα ριμπάουντ, εφτά ασίστ), από την πλευρά του, ξέχασε τη φανέλα του στα αποδυτήρια! Έσπευσε, φυσικά, στα αποδυτήρια για να την πάρει αλλά το… κακό είχε ήδη γίνει για τον 20άχρονο γκαρντ.

Εντός παρκέ, ο Κέμπα Ουόκερ είχε 18π. και έξι ριμπάουντ, ο Ουίλι Ερνανγκόμεζ 16π. και δέκα ριμπάουντ, ο Κόντι Ζέλερ 15π. και ο Τόνι Πάρκερ 8π. και εφτά ασίστ για τη νίκη των «σφηκών». Από τους ηττημένους, ο Κέλι Ολίνικ σκόραρε 18π. σε 23’ και ο Χασάν Ουάιτσαϊντ έκανε double double με 14π. και δεκαπέντε ριμπάουντ σε 27’, ενώ από 12π. είχαν ο Γκόραν Ντράγκιτς και ο Ρόντνεϊ Μακ Γκρούντερ.

https://www.youtube.com/watch?v=NsVDonleG7U



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ