21.3 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Επαφές Ρεάλ με Ντε Κολό!

Το συμβόλαιο του Νάντο Ντε Κολό με την ΤΣΣΚΑ λήγει αυτό το καλοκαίρι και απ' ό,τι φαίνεται, δεν πρόκειται να ανανεωθεί. Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά της η ισπανική ιστοσελίδα encestado.es, η οποία υποστηρίζει πως ο Γάλλος σούπερ σταρ θέλει να επιστρέψει για επαγγελματικούς και οικογενειακούς λόγους στην Ισπανία, κάτι που έμαθε η Ρεάλ και έχει αρχίσει να δουλεύει τη μεταγραφή του σε αυτήν.

Ο Ντε Κολό έχει παίξει επί μία τριετία στη Βαλένθια (2009-12) και προφανώς εκεί γνώρισε τη σύζυγό του, πρώην μπασκετμπολίστρια Βερόνικα Κομπάν. Μετά το πέρασμά του από το ΝΒΑ και τη σπουδαία σταδιοδρομία του στην ΤΣΣΚΑ, κρίνει πως ήρθε η ώρα να επιστρέψει σε πιο... θερμά κλίματα, στη πατρίδα της συζύγου του και σε μια χώρα όπου και ο ίδιος καταξιώθηκε επαγγελματικά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα και η Μπαρτσελόνα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει, φαίνεται όμως πως η Ρεάλ έχει κινηθεί πιο γρήγορα και πιο μεθοδικά. Αν τελικά οριστικοποιηθεί η αποχώρησή του από τη Μόσχα, η ΤΣΣΚΑ λέγεται ότι θα επιδιώξει να φέρει πίσω ξανά τον Μίλος Τεόντοσιτς, που για την ώρα είναι ελεύθερος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ