14.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Επίσημο» τέλος του Καμπάτσο από τη Ρεάλ

Oι δρόμοι της Ρεάλ Μαδρίτης και του Φακούντο Καμπάτσο «χώρισαν» οριστικά, με τους «μερένχες» να ανακοινώνουν το τέλος της συνεργασίας τους και να τον ευχαριστoύν για την πολύτιμη συνεισφορά του τα τελευταία χρόνια στον σύλλογο.

Μία σπουδαία εξαετή συνεργασία ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Φακούντο Καμπάτσο έφτασε στο τέλος της, με την «Βασίλισσα» να γνωστοποιεί κι επίσημα το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές. Η εξέλιξη αυτή ήταν γνωστή εδώ και αρκετό διάστημα με τον Καμπάτσο να έχει πάρει ήδη την απόφασή του να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι και να κυνηγήσει το όνειρό του στο ΝΒΑ.

Ο Αργεντινός παίκτης έχει υπογράψει ήδη διετές συμβόλαιο με τους Ντένβερ Νάγκετς και απ΄την νέα σεζόν θα τον παρακολουθούμε στο πλευρό του Νίκολα Γιόκιτς.

Η συνεισφορά του τα τελευταία χρόνια στη Ρεάλ ήταν τεράστια και αυτό αποτυπώνεται στους 11 τίτλους που κατέκτησε μαζί της (2 Euroleague, 3 Πρωταθλήματα, 2 Σούπερ Καπ, 4 Κύπελλα Ισπανίας). Η «Βασίλισσα» θέλησε μέσω της ανακοίνωσης να τον ευχαριστήσει για την συνεισφορά του, την υποδειγματική συμπεριφορά του και την αφοσίωσή του καθ'όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στο σύλλογο.

Το δικό της «αντίο» στον Φακούντο Καμπάτσο είπε και η Liga Endessa μέσω ενός βίντεο που έφτιαξε από την θητεία του βραχύσωμου γκαρντ τόσο στη Ρεάλ όσο και στη Μούρθια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ