27.6 C
Athens
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Επίσημα στο Hall of Hame Κόμπι, Γκαρνέτ και Ντάνκαν (pics)

Aνακοινώθηκαν πλέον και με κάθε επισημότητα οι φιναλιστ της τάξης του 2020 για το Hall Of Hame. Ο τεράστιος Κόμπι Μπράιαντ δεν πρόλαβε να γευτεί αυτή την μεγάλη χαρά και τιμή και εμείς δεν θα καταφέρουμε να απολάυσουμε τον σίγουρα ξεχωριστό λόγο που θα ετοίμαζε για την τελετή ένταξης. Ωστόσο ελπίζουμε ότι οι Τιμ Ντάνκαν και Κέβιν Γκαρνέτ θα συμπεριλάβουν τον Black Mamba στα λόγια τους. 

Μια ολόκληρη καριέρα με τους Λος Άντζελες Λέικερς, 5 πρωταθλήματα ΝΒΑ και 33.643 πόντοι που τον φέρνουν στην τέταρτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών στη λίγκα, είναι ένας πολύ σύντομος απολογισμός του τι σημαίνει ο Κόμπι.

Πέντε δαχτυλίδια μετράει και ο Τιμ Ντάνκαν με τους Σαν Αντόνιο Σπερς, ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που κατάφερε να φτάσει σε περισσότερες από 1.000 νίκες με μία μόνο ομάδα. 

Ο Κέβιν Γκαρνέτ μπορεί να γεύτηκε τη χαρά του πρωταθλητή μόλις μία φορά στις 21 σεζόν που αγωνίστηκε στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, μετράει όμως 15 παρουσίες σε All Star Game και 26.071 πόντους, 14.662 ριμπάουντ και 5.445 ασίστ. Είναι ακόμη ο 4ος παίκτης σε λεπτά συμμετοχής με 50.418.  

Ανάμεσα στους επιλαχόντες βρίσκεται και ο Ρούντι Τομγιάνοβιτς, που πέρασε σχεσόν μια ολόκληρη ζωή στους Χιούστον Ρόκετς, μετρώντας 34 συναπτές σεζόν στον οργανισμό, ως παίκτης, ως βοηθός προπονητή και μετέπειτα ως πρώτος προπονητής. 

Δεν λείπει και η θρυλική Κιμ Μάλκεϊ, η οποία έχει καταφέρει να πάρει πρωτάθλημα NCAA με τρεις διαφορετικούς ρόλους, ως παίκτρια, βοηθός προπονητή και πρώτη προπονήτρια. Κανείς άλλος δεν έχει καταφέρει κάτι αντίστοιχο. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ