20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Επέστρεψε νικητής ο Πέτρος Καραθωμάς

Η ιστορία του Πέτρου Καραθωμά είναι από αυτές που από μόνες τους προκαλούν το ενδιαφέρον, αλλά στην δική του περίπτωση η περιπέτεια υγείας του φαίνεται να έχει αίσιο τέλος, με τον 17χρονο ταλαντούχο αθλητή να κάνει την δική του «Ανάσταση» και να επιστρέφει στα παρκέ, και στις προπονήσεις του Ιπποκράτη Κω.

Όπως είχε αναφέρει και σε ρεπορτάζ του το «12sports.gr» και είχε αναδημοσιεύσει το «basketa.gr» στις 13/3, ο Καραθωμάς είχε αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα υγείας, όταν «Διαπιστώθηκε ότι ο ίδιος έχει ένα θέμα με την καρδιά του, (είναι και κληρονομικό αφού το ίδιο έχει και ο πατέρας του) και θα πρέπει να σταματήσει το μπάσκετ. Όχι έτσι απλά όμως… Οι γονείς του πήγαν παντού, στην Αθήνα, μίλησαν με γιατρούς στο εξωτερικό και στην Αμερική. Η αλήθεια είναι ότι η υπερτροφική μυοκαρδιοπάθεια βρίσκεται στις ανώτερες αλλά φυσιολογικές διαστάσεις, αλλά πάντα ένα θέμα της καρδιάς και κατ’ επέκταση της υγείας χρίζει προσοχής».

Πλέον, και μετά από μια σειρά εξετάσεων, και πάλι σύμφωνα με το «12sports.gr» ο Πέτρος Καραθωμάς μετά από τέσσερις μήνες επέστρεψε, ξεκινώντας κανονικά προπονήσεις με τον Ιπποκράτη, παίρνοντας το «πράσινο φως» από τους θεράποντες ιατρούς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ