25.2 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Επέλαση στην Παραλία… χωρίς Λέοναρντ οι Ράπτορς (vids)

Ο Καουάι Λέοναρντ έλειπε, αλλά οι Ράπτορς είναι σε εξαιρετικό ρυθμό και το έδειξαν στο Μαϊάμι, περνώντας με 125-104 από την έδρα των Χιτ.

Οι Τορόντο Ράπτορς αποφάσισαν να ξεκουράσουν τον Καουάι Λέοναρντ, με τα playoffs να έρχονται σύντομα και αυτό δεν φάνηκε καθόλου στη South Beach. Εκεί, κυριάρχησαν με αντίπαλους τους Μαϊάμι Χιτ και, με το 125-104, συνεχίζουν να ελπίζουν για την πρωτιά έναντι των Μιλγουόκι Μπακς, έχοντας «κλειδώσει» επί της ουσίας τη δεύτερη θέση και μια καλή «διασταύρωση» στον πρώτο γύρο.

Η διαφορά είχε γίνει, επί της ουσίας, από το πρώτο ημίχρονο, όταν οι «Πτερόσαυροι» προηγήθηκαν με 54-68, χάρη σε ένα «δαιμονιώδη» επιθετικό ρυθμό, με τους Λόουρι, Σιάκαμ και Γκριν να αντικαθιστούν επάξια το κενό του Λέοναρντ. Στη συνέχεια, δε, το σκηνικό δεν άλλαξε, με αποτέλεσμα να φτάσουν έως τους 125 πόντους, εκεί όπου οι Χιτ δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν, όσο κι αν η παρέα του Ουέιντ προσπάθησε.

Ο Κάιλ Λόουρι ήταν εκπληκτικός για το Τορόντο με 24 πόντους, επτά ριμπάουντ και δέκα ασίστ. Για το Μαϊάμι, ο Μπαμ Αντεμπάγιο σημείωσε 19 πόντους, έξι ριμπάουντ και πέντε ασίστ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ