20.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

«Εξαφανίζονται» τα διαρκείας του Παναθηναϊκού

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού έχουν φέρει τον κόσμο ακόμα πιο κοντά στην ομάδα με αποτέλεσμα να φεύγουν τα εισιτήρια διαρκείας με «τρελούς» ρυθμούς.

Η απόκτηση του Ιωάννη Παπαπέτρου σε συνδυασμό με το «μπαμ» του Κιθ Λάνγκφορντ ενθουσίασε τον κόσμο των πρωταθλητών Ελλάδας. Οι φίλοι του «τριφυλλιού« αναμένεται να σπάσουν το περσινό ρεκόρ των 7.50ο διαρκείας και πλέον ο στόχος είναι να ξεπεραστούν οι 10.000.

Την τελευταία εβδομάδα υπάρχει αύξηση 200% σε σχέση με την προηγούμενη.

Χαρακτηριστικό της παράνοιας που επικρατεί στον κόσμο είναι ότι το Σαββατοκύριακο (14-15/7) έφυγαν περισσότερα από εκατό εισιτήρια μέσω viva. 

Παράλληλα αύξηση υπάρχει και στα οικογενειακά διαρκείας όπου για γονιό με ένα παιδί η έκπτωση είναι της τάξεως του 30%, ενώ για γονιό με δύο παιδιά ανέρχεται στο 40%. Η επέκταση της συνεργασίας με τον Νίκο Παππά αλλά και η επιστροφή του Γιώργου Παπαγιάννη έχουν ενθουσιάσει εκ νέου τον κόσμο της ομάδας.

Μάλιστα αναμένεται νέο... κύμα αγοράς εισιτηρίων διαρκείας. Πάντως εκτός από τα πιο οικονομικά εισιτήρια που «εξαφανίζονται» με γρήγορους ρυθμούς, μεγάλη κίνηση υπάρχει και στα πιο ακριβά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ