19.8 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Ενθουσιασμένος με το 3 on 3 ο ΛεΜπρόν

Η απόφαση της ΔΟΕ να συμπεριλάβει στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 το μπάσκετ 3 on 3 έγινε δεκτή με χαρά από τον κόσμο του ΝΒΑ. Ακόμα κι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δείχνει πολύ ικανοποιημένος:

"Νομίζω ότι είναι σπουδαίο για το μπάσκετ. Το να μπορούμε να προσθέσουμε μία ακόμα μπασκετική κατηγορία στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων είναι για όλους μας πολύ καλό", δήλωσε, ωστόσο απέκλεισε το ενδεχόμενο να πάρει αυτός μέρος σε μια τέτοια ομάδα που θα εκπροσωπούσε τις ΗΠΑ:

"Δεν είμαι πολύ καλός στο τρεις εναντίον τριών, τα πάω καλύτερα στο πέντε εναντίον πέντε. Στις προπονήσεις όταν κάνουμε ασκήσεις ένας εναντίον ενός, δύο εναντίον δύο ή τρεις εναντίον τριών, εγώ κάθομαι έξω. Άρα προφανώς δεν θα πάρω μέρος σε παιχνίδια τρεις εναντίον τριών".

Ποιος θα μπορούσε; Ο Τζέι Αρ Σμιθ υποστήριξε ότι ο Κάιρι Ίρβινγκ θα ήταν ιδανικός, το ίδιο και ο Κάιλ Κόρβερ. Όμως ο Ντρέιμοντ Γκριν των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς έδωσε μια άλλη διάσταση στο θέμα:

"Μεγάλωσα παίζοντας street ball κι έτσι πιστεύω ότι ένα τουρνουά 3 on 3 στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα μπορούσε να το κερδίσει και μια ομάδα από αθλητές που δεν είναι επαγγελματίες. Αυτό θα ήταν πραγματικά πολύ καλό. Βλέπεις σε άλλα σπορ που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων αθλητές που την ημέρα έχουν κανονικές δουλειές. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με το 3 on 3".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ