17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ενημέρωσε για συμφωνία πώλησης ο Χριστοδουλόπουλος!

Ραγδαίες εξελίξεις υπήρξαν κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης του ΕΣΑΚΕ που είναι αυτή την ώρα σε εξέλιξη, με τον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο να παρεμβαίνει και να ενημερώνει τους πάντες ότι έφτασε σε συμφωνία με τους ανθρώπους που θέλουν να αγοράσουν τον Πανιώνιο!

Ο, ακόμα, ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ανέφερε ότι έκανε δεκτή την πρόταση που του μετέφερε ο εκπρόσωπος με τον οποίο επικοινωνεί και επισήμανε ότι πλέον είναι στα χέρια του υποψήφιου επενδυτή να την υλοποιήσει άμεσα, να αγοράσει την ΚΑΕ και να φτιάξει ομάδα.

Η πεποίθησή που εξέφρασε είναι ότι όλα θα τελειώσουν ομαλά και ο Πανιώνιος θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα με το τιμ που ήδη έχει αναφερθεί, δηλαδή προπονητή τον Τζώρτζη Δικαιουλάκο, συνεργάτη τον Θανάση Παπαχατζή και τεχνικό σύμβουλο τον Κώστα Μίσσα.

Αυτές είναι οι τελευταίες εξελίξεις στο μεγάλο σίριαλ, δημιουργούν φυσικά αισιοδοξία για να αποφευχθεί η πτώση στα τοπικά, αλλά το θέμα δεν μπορεί να θεωρείται ακόμα τελειωμένο. Τόσο επειδή και ο ίδιος ο Χριστοδουλόπουλος είπε ότι πρέπει να υπάρξει η τελική έγκριση, όσο κυρίως επειδή πρέπει μέσα σε ελάχιστα 24ωρα να πειστεί η ΕΕΑ για να δώσει άδεια και φυσικά να φτιαχτεί από το μηδέν και μια ομάδα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ