19.2 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ενδιαφέρον Πανερυθραϊκού για Παππά

Ο Πανερυθραϊκός πέρασε σε νέα εποχή, και έτσι δια στόματος του ισχυρού του άνδρα, Δημήτρη Τσικόπουλου, θέλει να δημιουργήσει μια ομάδα η οποία θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Για αυτό το λόγο ο Δημήτρης Χουχουλής θέλει να δημιουργήσει μια μαγική περιφέρεια, βάζοντας δίπλα στους Λουκά Γιαουρτόγλου (έχει συμφωνήσει) και Χρήστο Σκάνδαλο (θέλει να τον κρατήσει) τον Άλκη Παππά, έναν παίκτη που ουσιαστικά έκανε το ξεπέταγμα του στο «Στ.Καλαϊτζής». Συγκεκριμένα, μετά την πορεία του στο εφηβικό του Πανελληνίου οι «ερυθρόλευκοι» του έδωσαν θέση στην περιφερειακή τους γραμμή, μαζί με τους Κοντούδη και Σκουζή, και την σεζόν 2006-2007 ο Πανερυθραϊκός κατάφερε να κερδίσει την άνοδο του για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α2, ισοβαθμώντας στην κορυφή μαζί με το Περιστέρι, ενώ στην τριάδα βρισκόταν και το Παγκράτι.

Ο 32χρονος γκαρντ ακολούθησε το δρόμο του, αγωνιζόμενος σε Δάφνη, Νήαρ Ήστ, Ηλυσιακό, Παγκράτι, Αίολος Αστακού, Περιστέρι και πέρυσι στον Δούκα, όπου είχε 17,2 πόντους  και 37 εύστοχα τρίποντα σε 30 αγώνες. Οι επαφές μεταξύ των  δυο πλευρών έχουν γίνει, και βρίσκονται σε καλό δρόμο, με το ενδιαφέρον να είναι ορατό από πλευράς του Πανερυθραικού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ