26.2 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Ελπίζουν για Ιγκουοντάλα

Ο Αντρέ Ιγκουοντάλα αισθάνεται ολοένα και καλύτερα και οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς ελπίζουν πως θα τον έχουν στη διάθεσή τους στους επόμενους τελικούς των φετινών πλέι οφ του ΝΒΑ.

Οι «πολεμιστές» προηγούνται ήδη με 2-0 στις νίκες, με την τελική σειρά απέναντι στους Κλίβελαντ Καβαλίερς να μεταφέρεται για τα επόμενα δύο ματς στην «Quicken Loans Arena». Ο 34χρονος φόργουορντ ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο αριστερό γόνατο, με αποτέλεσμα να έχει χάσει τα τελευταία έξι παιχνίδια της ομάδας στα πλέι οφ, η κατάστασή του όμως έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση. Έχει ήδη αρχίσει να τρέχει, χωρίς να αισθάνεται ενοχλήσεις, και δεν αποκλείεται να επιστρέψει άμεσα στη διάθεση του προπονητή του, Στιβ Κερ.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, πάντως, παρότι η αποθεραπεία του βαίνει καλώς δεν έχουν πάρει επίσημα θέση για το χρόνο επανόδου του στα παρκέ κι αν θα καταφέρει να αγωνιστεί στον τρίτο τελικό, τα ξημερώματα της Πέμπτης (07/06, 04.00) στο Οχάιο. Τα αμερικανικά ΜΜΕ, από την άλλη, του δίνουν αυξημένες πιθανότητες να τα καταφέρει. O Αντρέ Ιγκουοντάλα αγωνίστηκε στα πρώτα δεκατρία παιχνίδια των πρωταθλητών στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ, έχοντας κατά μέσο όρο 7,9π., 4,9 ριμπάουντ, 3,1 ασίστ και 1,4 κλεψίματα σε 27.5’.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ