22 C
Athens
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Εκτός έδρας νίκησαν Ράπτορς και Κινγκς (vids)

Οι Τορόντο Ράπτορς πέρασαν και από τη «State Farm Arena», 124-108 τους Ατλάντα Χοκς, και αύξησαν στις τρεις διαδοχικές τις νίκες τους.

Ο Γιόνας Βαλαντσίουνας με 24π. και δεκατρία ριμπάουντ, ο Πασκάλ Σιάκαμ με 22π. και ο Κάιλ Λόουρι με triple double (21π., δώδεκα ριμπάουντ, δεκαεφτά ασίστ) ηγήθηκαν των «πτερόσαυρων», ενώ 19π. με εννέα ριμπάουντ είχε ο Σερτζ Ιμπάκα. Δεν έπαιξε ο Καουάι Λέοναρντ, με τους Καναδούς πάντως να μη συναντούν δυσκολίες απέναντι στα «γεράκια», για τα οποία πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Τζέρεμι Λιν με 26π. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αγωνίστηκε για μόλις 2.28’ κι είχε 0/1 βολές.

https://www.youtube.com/watch?v=_yle9Y47IMA

https://www.youtube.com/watch?v=j6VLbdYIyCQ

Οι Σακραμέντο Κινγκς, από την πλευρά τους, επιβλήθηκαν με 119-110 των Γιούτα Τζαζ στη «Vivint Smart Home Arena», έχοντας ηγέτη επιθετικά τον Ουίλ Κάλεϊ-Στέιν με 23π. Οι Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και Νεμάνια Μπιέλιτσα συνεισέφεραν από 18π., ο Ντι Άαρον Φοξ 17π. και δεκατρία ριμπάουντ και ο Μπάντι Χιλντ 10π. αλλά με 4/12 σουτ εντός παιδιάς, εφτά ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ. Εκτός έμεινε ο Κώστας Κουφός.

https://www.youtube.com/watch?v=-uqqBEkOp9g

Χαμένη πήγε η μεγάλη εμφάνιση του Ντόνοβαν Μίτσελ, με 35π., από τους «μορμόνους». Double double με 13π. και δεκαπέντε ριμπάουντ έκανε ο Ρούντι Γκομπέρ.

https://www.youtube.com/watch?v=m2vreQE6kSM



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ