28.2 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

“Ειλημμένη απόφαση η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων”!

Λίγο μετά το τέλος της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου της ΔΟΕ, όπου αποφασίστηκε να εξεταστούν όλα τα πιθανά σενάρια για την τύχη των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο συμπεριλαμβανομένου και αυτού της αναβολής, ο Ντικ Πάουντ επιβεβαίωσε αυτό που ακούγεται πολύ έντονα τις τελευταίες ώρες και έγραψε και το basketa.gr: Οι Αγώνες θα αναβληθούν!

Ο Καναδός "αθάνατος", ο οποίος εκ της θέσης του μπορεί να έχει πολύ καλή πληροφόρηση, δεν είχε καμία αμφιβολία μιλώντας στην αμερικανική εφημερίδα USA Today: "Μέ βάση τις πληροφορίες που διαθέτει η ΔΟΕ, η αναβολή των Αγώνων έχει ήδη αποφασιστεί! Οι παράμετροι αυτής της απόφασης δεν έχουν ακόμα προσδιοριστεί, αλλά οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν θα αρχίσουν στις 24 Ιουλίου απ' όσο μπορώ να γνωρίζω".

O Πάουντ, που είναι ένα από τα μέλη με τη μεγαλύτερη επιρροή μέσα στη ΔΟΕ, εκτίμησε ότι η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή θα ανακοινώσει σύντομα τα επόμενα βήματά της:

"Θα γίνεται σταδιακά. Θα αναβάλλουμε ένα κομμάτι των Αγώνων και μετά θα προσπαθούμε να διαχειριστούμε όλες τις παράπλευρες συνέπειες, που θα είναι τεράστιες", είπε.

To πότε θα γίνουν οι Αγώνες εφόσον αναβληθούν είναι επίσης ένα θέμα, αν και η USA Today εκτιμά ότι μάλλον θα μετατεθούν στο 2021.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ