24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Εικόνες… τονωτική ένεση στο “Δ. Τόφαλος”

Η ταλαιπωρημένη από μύρια όσα Basket League που άρχισε τους ημιτελικούς των πλέι οφ σε σχεδόν άδεια γήπεδα, βρήκε σήμερα λόγους για χαμόγελα.

Η εικόνα στις εξέδρες του "Δ. Τόφαλος" είναι αυτή που όλοι θέλουν, αλλά σπάνια έχουμε την εικόνα να δούμε. Γεμάτο γήπεδο, με οπαδούς και των δύο ομάδων, σε άψογη και φίλαθλη ατμόσφαιρα και με πολλά μικρά παιδιά, όλοι μαζί να απολαμβάνουν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.

Ο μεγαλομέτοχος του Προμηθέα Βαγγέλης Λιόλιος δεν μπορούσε να κρύψει την... ευτυχία του, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ. "Αυτό ξεπερνάει κάθε νίκη ή ήττα. Η ειρηνική παρουσία φιλάθλων δύο ομάδων σε ένα κατάμεστο γήπεδο είναι μια μεγάλη κατάκτηση", είπε ενώ για την ομάδα του ήταν... σφίγγα. "Περά από την ανανέωση του Ελις που έχουμε ανακοινώσει, δεν θα απαντάμε σε κάθε σενάρι οπου γράφεται για εμάς. Θα κινηθούμε όπως και όταν κρίνουμε, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στους υπάρχοντες παίκτες που δίνουν σημαντικούς αγώνες".

Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, πάντως, οι οπαδοί της ΑΕΚ... το παράκαναν σε κάποιες στιγμές ανάβοντας πυρσούς που δημιούργησαν ομίχλη στο γήπεδο.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ