21.9 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Εικόνες ντροπής στον Πύργο με καταρράκτες να συνοδεύουν αγώνα μπάσκετ (vids + pics)

Το κλειστό γυμναστήριο του Πύργου χτίστηκε το 1995 και αποτελεί την έδρα αρκετών ομάδων που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η, ενώ σε αυτό έχει αγωνιστεί και ο Κόροιβος για το κύπελλο Ελλάδας με τον Προμηθέα Πατρών την περσινή σεζόν.

Ωστόσο αυτό που συνέβη στο χθεσινό (15/12) παιχνίδι στη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ εφήβων ανάμεσα στη ΓΕΠ και την ΑΕ Βαρθολομιού,ξεπέρασε κάθε όριο, με μια καταιγίδα να ήταν αρκετή να δείξει το μέγεθος του προβλήματος που υπάρχει στην οροφή του κλειστού, σε ένα πρόβλημα που είχε αναδειχτεί αρκετά χρόνια νωρίτερα, χωρίς κάποιος από την δημοτική αρχή της πόλης να φροντίσει να επισκευάσει.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «ilialive.gr» και μπορείτε να διαβάσατε ΕΔΩ, το πρόβλημα για την εισροή νερού ήταν γνωστό από το 2014 χωρίς κανένας να ασχοληθεί, με αποτέλεσμα η χθεσινή καταιγίδα να οδηγεί καταρράκτες νερού μέσα στην κεντρική σάλα, ενώ δίπλα παιζόταν αγώνας, με αποτέλεσμα οι κίνδυνοι να είναι τεράστιοι.

Μιλάμε για το κλειστό που αποτελεί το στολίδι της πόλης και έχει φιλοξενήσει, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες σημαντικές διοργανώσεις:

- Το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ το 1998,
- Αγώνες ομίλων της τελικής φάσης του Ευρωμπάσκετ Γυναικών 2003, 
- Αγώνες ομίλων της τελικής φάσης του Πανευρωπαϊκού Παίδων (U16) 2004, 
- Την τελική φάση του Πανευρωπαϊκού Εφήβων (U18) 2008 (όπου η Ελλάδα κέρδισε το χρυσό),
Το All-Star Game του 2011.

Το παράδοξο της υπόθεσης αποτελεί ο ρεπορτάζ του «patrisnews.com» στις 11/9/2015 το οποίο μιλούσε για γρήγορη επισκευή της οροφής, κάτι που φυσικά τρία χρόνια μετά δεν έγινε ποτέ. Διαβάστε ΕΔΩ το ρεπορτάζ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ