24.7 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Εγινε… εικοσάρα με κατοστάρα η Ρεάλ

Η Ρεάλ έφτασε στις 20 νίκες και συνεχίζει να διεκδικεί, τουλάχιστον, την δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου από την ΤΣΣΚΑ με τον... περίπατο στην Μόσχα και το άνετο 100-75 επί της Χίμκι. Αποδεκατισμένοι έπαιξαν οι Ρώσοι, χωρίς Γκιλι, Μποστ, Μίκι, Χάρισον, που έχουν χάσει προ πολλού το τρένο της πρόκρισης στην Euroleague και έχουν στρέψει αλλού το ενδιαφέρον τους.

Οι προθέσεις... επίδειξης και των δύο ομάδων φάνηκαν από νωρίς, όπως φάνηκε και η σαφής διαφρά ποιότητα της Ρεάλ. Πιο εύστοχοι, γεμάτοι και αποτελεσματικοί οι Μαδριλένοι και κυρίως κυριαρχώντας απόλυτα στα ριμπάουντ (24-7 στο ημίχρονο και μόνος του ο Αγόν είχε πάρει 9), πήραν από νωρίς κεφάλι στο σκορ και κρατούσαν διαφορές ασφαλείας μέχρι το 38-51 του ημιχρόνου.

Η Ρεάλ είχε καλό ρυθμό, σκόραρε από παντού και με πολλούς απέναντι στην Χίμκι που περίμενε πόντους μόνο από το Σβεντ και το 50-70 στο 30' περιόριζε το ενδιαφέρον μόνο στο τελικό σκορ και την έκταση της διαφοράς.

ΚΕΦΑΤΟΣ: Δεν υπήρχε παίκτης της Ρεάλ που να δυσκολεύτηκε απόψε, αλλά ο Φαμπιάν Κοζέρ ήταν ο πιο κεφάτος απ' όλους και έκανε μια γεμάτη εμφάνιση με 22 πόντους και πολύ καλά στατιστικά.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Ηταν πολλές οι διαφορές των δύο ομάδων, όλες υπέρ της Ρεάλ, αλλά ειδικά αυτή στα ριμπάουντ με τελικό απολογισμό 43-19 για τους Μαδριλένους ήταν καθοριστικά για το άνετο της νίκης της.

 Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ