24 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Είναι Ιταλός και φανατικός Παναθηναϊκός (pics)

Δεν έχει σύνορα η αγάπη για τον Παναθηναϊκό. Ο Ιταλός Νταβίντε Ντι Σάντε μένει στην πόλη Άτρι, αλλά «έκλεισε» μόνιμη θέση στο ΟΑΚΑ, αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας.

Στηρίζει εδώ και χρόνια τους «πρασίνους» και σε κάθε ευκαιρία παρακολουθεί από κοντά τους αγώνες τους. Ο Ιταλός, δημοσιογράφος στο επάγγελμα, υποστηρίζει φανατικά το «τριφύλλι», κάτι που αποδεικνύεται και μέσω των δύο τατουάζ που φέρει στο σώμα του: ένα με το Δημήτρη Διαμαντίδη κι ένα που γράφει τις λέξεις: ΠΑΟ, Θρησκεία, Θύρα 13. Ο Νταβίντε Ντι Σάντε αγόρασε φέτος και εισιτήριο διαρκείας κι εξήγησε το λόγο μέσω του προσωπικού λογαριασμού του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε στο Facebook: «Η απόσταση χωρίζει μόνο τα σώματα, όχι τις ψυχές και την αγάπη. Θέλω να δώσω από μακριά τη μικρή μου υποστήριξη, για να δώσω ώθηση στην οικογένειά μου. Πόσες φορές θα είμαι στην έδρα μας; Δεν με νοιάζει, κάθε φορά είναι δύσκολη, αλλά η υπερηφάνεια και η αγάπη είναι μέρα με τη μέρα μεγαλύτερες. Και τώρα ίσως μπορώ να είμαι κι επίσημα μέλος. Τα λέμε σύντομα... στο ΟΑΚΑ, σπίτι μας!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ