24.4 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Δύσκολη αποστολή στην Ουγγαρία για τον Ολυμπιακό

Στην Ουγγαρία βρίσκεται ο Ολυμπιακός όπου θα αντιμετωπίσει την Σοπρόν για την 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας Γυναικών (1/11, 19.00). Πρωταρχικός στόχος είναι οι "ερυθρόλευκες" να παραμείνουν ανταγωνιστικές απέναντι σε μια ομάδα που έφτασε πέρυσι ως τον τελικό της διοργάνωσης.
Απούσα θα είναι και αυτή τη φορά η Ρίτα Ρασίντ. Αντίθετα, στη διάθεση του προπονητή του Ολυμπιακού, Γιώργου Παντελάκη θα έιναι οι: Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Μαρία Αυτζή, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον και Χριστίνα Λίτση.
Ο Παντελάκης τόνισε αναφερόμενος στην αυριανή αναμέτρηση: "Η Σοπρόν είναι μια ομάδα που είναι η φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης. Ένα σύνολο που το έχουμε μελετήσει πολύ καλά και έχουμε δουλέψει πάνω στα ατού του. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο ματς όμως εμείς  από την μεριά μας έχουμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά και οι προπονήσεις μας είναι σε υψηλό επίπεδο το τελευταίο διάστημα. Είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι και πάμε στο ματς για να το διεκδικήσουμε με στόχο να επιστρέψουμε στην Ελλάδα με τη νίκη».
Από τον μεριά της η αρχηγός του Ολυμπιακού, Εβίνα Σταμάτη, τόνισε: «Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση  με αυτό με την Φενέρμπαχτσε. Πρόκειται για ένα πιο δύσκολο ματς, σε μια έδρα που δεν είναι εύκολο να φύγεις με το θετικό αποτέλεσμα. Πέρσι η Σοπρόν έφτασε μέχρι τον τελικό της Ευρωλίγκας, γεγονός που αποδεικνύει και τη δυναμική της ως ομάδα. Πάντως εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και πάμε να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Θα δώσουμε το 100% μας στο παρκέ και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε στην Ουγγαρία».
 
- Η αναμέτρηση Σοπρόν - Ολυμπιακός θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι της FIBA στο YouTube



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ