16.9 C
Athens
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου, 2024

Δύσκολα τους μισούς Μπακς οι Θάντερ (vids)

Με τον Πολ Τζορτζ να έχει 26π. οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ επιβλήθηκαν με 119-115 στην παράταση (107-107 κ.α.) των Μιλγουόκι Μπακς, που παρατάχθηκαν με σημαντικές απουσίες στην «Chesapeake Energy Arena».

Άλλους 19π., αλλά με 8/16 σουτ εντός παιδιάς, μαζί με πέντε ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, ένα κλέψιμο, άλλο ένα κόψιμο και δύο λάθη είχε ο Χαμιντού Ντιαλό και 7π. με 14 ριμπάουντ ο Νέρλενς Νόελ. Οι «βροντές», που δεν είχαν και πάλι στη διάθεσή τους το Ράσελ Ουέστμπρουκ, σούταραν με τραγικά ποσοστά ευστοχίας, ακόμα και στις βολές, αλλά στο έξτρα πεντάλεπτο «μίλησε» ο Ντιόντε Μπάρτον, σκοράροντας τους έντεκα από τους συνολικά δεκαέξι πόντους του, κι έτσι «καθάρισαν» τη νίκη.

https://www.youtube.com/watch?v=6AIUlg-Pcn4

Χωρίς τους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Κρις Μίντλετον, Έρικ Μπλέντσο, Μπρουκ Λόπεζ και Ερσάν Ιλιασόβα παρατάχθηκαν τα «ελάφια». Με double double τελείωσε ο Κρίστιαν Γουντ (19π., 15 ριμπάουντ), 17π. με εφτά ριμπάουντ και τρεις ασίστ είχε ο Τάιλερ Ζέλερ και από 12π. οι Ντόντε Ντι Βιντσέτζο και Μάλκολμ Μπρόγκντον. O Τιμ Φρέιζιερ (14π., πέντε ασίστ), με τρίποντο, ήταν εκείνος που ισοφάρισε στην κανονική διάρκεια του ματς.

https://www.youtube.com/watch?v=iWv1BEYHhZY



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ