25.2 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Δύσκολα ο Σπανούλης στη «διαβολοβδομάδα»

Ενός κακού μύρια έπονται για τον Ολυμπιακό. Ο Βασίλης Σπανούλης αποχώρησε τραυματίας από το «Mediolanum Forum» και εκφράζεται η ανησυχία πως δεν θα προλάβει να επιστρέψει εν όψει της «διαβολοβδομάδας».

Η τελευταία διπλή αγωνιστική της Ευρωλίγκας θα διεξαχθεί την προσεχή εβδομάδα, με τους «ερυθρόλευκους» να υποδέχονται την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ (19/03, 21.00) κι εν συνεχεία να δοκιμάζονται στα Κανάρια Νησιά απέναντι στην Γκραν Κανάρια (21/03, 22.30), στο πλαίσιο της 26ης και της 27ης αγωνιστικής. Ο αρχηγός τους κρίνεται αμφίβολος για αμφότερα τα ματς, μετά τον τραυματισμό του στο δεξιό αστράγαλο επί ιταλικού εδάφους.

Δεν τους έφθανε η ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο, οι Πειραιώτες είδαν και τον 36άχρονο γκαρντ να τραυματίζεται. Πρόλαβε να αγωνιστεί για μόλις 9.17’, με απολογισμό 2π. με 1/3 δίποντα και 0/2 τρίποντα, ένα ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ κι ένα λάθος. Αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής από τη γείτονα χώρα θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του, ωστόσο οι μέχρι στιγμής εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου δεν είναι αισιόδοξες, με τις πιθανότητες να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, Ντέιβιντ Μπλατ, στο φαληρικό στάδιο και την «Gran Canaria Arena» να μη φαίνεται να είναι υπέρ του.

Πρόκειται για δύο σημαντικά ματς για το μέλλον του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα και τη «μάχη» που δίνει για πρόκριση στα πλέι οφ. Θυμίζουμε πως ο 59χρονος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει και στο γνωστό τραυματία, Γιάνις Στρέλνιεκς. Τα πάντα, πάντως, θα ξεκαθαρίσουν μετά τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί ο Βασίλης Σπανούλης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ