26.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Δύο μήνες εκτός ο Σερμαντίνι, ψάχνει ψηλό η Μάλαγα

Η Ουνικάχα Μάλαγα ξαφνικά βρέθηκε χωρίς ψηλούς. Τόσο ο Τζέιμς Ογκουστίν, όσο και ο Γκιόργκι Σερμαντίνι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών με την περίπτωση του δεύτερου να είναι σοβαρότερη.

Ο Γεωργιανός σέντερ έχει ένα κάταγμα κόπωσης στο τέταρτο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες. Φέτος, σε 45 αγώνες έχει μέσο όρο 8,5 πόντους και 4,1 ριμπάουντ.

Η ισπανική ομάδα αναζητά σέντερ και ο Ζοάν Πλάθα σε ερώτηση για το τι ακριβώς ψάχνει η Ουνικάχα Μάλαγα τόνισε: «Μόνο τρεις ομάδες δεν έχουν κάνει κάποια αλλαγή στο έμψυχο δυναμικό τους στην Ισπανία φέτος. Είμαστε μια ομάδα με 13 παίκτες και δύο από αυτούς είναι πολύ... «ρούκι». Θα πρέπει να δούμε αν θα είναι από τις ΗΠΑ ή όχι και αν γνωρίζει την ισπανική λίγκα. Δεν είναι εύκολο. Δεν υπάρχει μια κάρτα μενού όπως όταν πας στο εστιατόριο και διαλέγεις τι θα παραγγείλεις. Η αγορά είναι περιορισμένη. Δεν είναι βόλτα στο σούπερ μάρκετ για να επιλέξεις έναν χυμό πορτοκάλι. Κάποιοι είναι πολύ ακριβοί, κάποιοι σου ζητούν συμβόλαιο και πέραν του τέλους της σεζόν, άλλοι θέτουν όρους που είναι δύσκολο να εκπληρωθούν, άλλοι θέλουν buy out. Και υπάρχει και το θέμα αν θα βρεις ένα καθαρό πεντάρι, ή κάποιον που θα είναι μεταξύ 4 και 5. Είναι μια απόφαση που θα πάρει η ομάδα, όταν βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης.»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ