20.7 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Δωρεάν είσοδος στον «τελικό» με τον Γλαύκο

Ένωση Ιλίου -Γλάυκος...πράξη τρίτη!

Το τρίτο τους φετινό παιχνίδι θα δώσουν την προσεχή Τετάρτη (10/4, 17:00) στην επανάληψη της αναμέτρησης του πρώτου γύρου, με την Ένωση Ιλίου να δικαιώνεται μετά την ένσταση που κατέθεσε.

Με τις δυο ομάδες να μονομάχησαν μόλις χθες (7/4) στην Πάτρα, με τον Γλαύκο νικητή, η διοίκηση της Ένωσης Ιλίου ανακοίνωσε ότι η είσοδος στο φίλαθλο κοινό θα είναι δωρεάν, ώστε να μπορέσουν να βρεθούν όσο το δυνατό περισσότεροι, και να ωθήσουν την ομάδα τους σε νίκη που θα τους αναπτερώσει τις ελπίδες παραμονής.

Αναλυτικά :

«Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας πως η ένσταση που είχε καταθέσει για την κακή εφαρμογή των κανονισμών παιδιάς στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής Ανδρών με τον Γλαύκο έγινε αποδεκτή από το Δικαιοδοτικό Όργανο και η αναμέτρηση θα επαναληφθεί από την αρχή την Τετάρτη (10/4, 17:00) στο Κλειστό Γ.Κακούρης στο Ίλιον.

Με αφορμή αυτή την αναμέτρηση ο Α.Ο.Ένωση Ιλίου ανακοινώνει πως η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους και καλούμε τον φίλαθλο κόσμο του συλλόγου να γεμίσει το Κλειστό Γ. Κακούρης την Τετάρτη (10/4, 17:00) με τον Γλαύκο, ώστε να δώσουμε ώθηση στους αθλητές μας για τη νίκη που θα μας αναπτερώσει τις ελπίδες για την παραμονή στη Β΄Εθνική».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ