21.4 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Δυσφόρησε ο κόσμος του Άρη

Η εικόνα του Άρη ήταν για πολλοστή φορά απογοητευτική, χάνοντας και στην Πάτρα από τον Προμηθέα, με τον κόσμο της ομάδας να δείχνει πια έντονα τη δυσανασχέτησή του για όσα βλέπει.

Το κλίμα στον Άρη μοιάζει να είναι... κακό, στραβό και ανάποδο. Η ομάδα μετρά μόλις δύο νίκες σε εννέα παιχνίδια στην Basket League και μοιάζει να ξαναμπαίνει στις περσινές καταστάσεις, όπου χρειάστηκε νίκες τις τελευταίες αγωνιστικές, ώστε να σώσει την παρτίδα, σε ένα μικρό... «deja vu» όσων συνέβαιναν επί Παναγιώτη Γιαννάκη, χωρίς πάντως να μοιάζουν τα πράγματα να έχουν βελτιωθεί στην εποχή του Βαγγέλη Αγγέλου, με τους «κίτρινους» να έχουν πια διοίκηση.

Ο κόσμος του Άρη δεν κρύβει, πλέον, τη δυσφορία του για όσα βλέπει, μετά από τις αρκετές κακές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και το FIBA Europe Cup, εκδηλώνοντάς τη στην Πάτρα. Η νέα ήττα από τον Προμηθέα και η κακή, σε γενικές γραμμές, παρουσία, χάνοντας με κάτω τα χέρια στο δεύτερο ημίχρονο και μειώνοντας στο τέλος κυρίως λόγω της χαλάρωσης των Αχαιών, έφερε ακόμη και... συνθήματα, όπου ζητούσαν από τους παίκτες να βγάλουν τις φανέλες που φορούσαν.

Είναι φανερό, ότι η κατάσταση γίνεται οριακή στον Άρη και τη δεδομένη στιγμή δε μοιάζει ικανή να αλλάξει...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ