30 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Δυσαρέσκεια για Παππά, κοιτάζει αλλού ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός και Παππάς φαίνεται πως δεν βρίσκουν την χρυσή τομή για την παράταση της συνεργασίας τους Έτσι από τους «πράσινους» αυτό που πλέον... βγαίνει προς τα έξω, είναι πως θα αναζητήσουν άλλες λύσεις για τη θέση του σούτινγκ γκαρντ.

Η πλευρά της ομάδας υποστηρίζει πως η πλευρά του παίκτη είπε «όχι» όχι σε μία αλλά δύο προτάσεις από την πλευρά του Παναθηναϊκού. Η πρώτη αφορούσε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, αλλά με option κάθε χρόνο (1+1+1+1) και απολαβές που θα άγγιζαν τα 3 εκατομμύρια ευρώ συνολικά.

Αυτο το option της κάθε χρονιάς ήταν που προκάλεσε την πρώτη ένσταση από την πλευρά του Νίκου Παππά που ήθελα να είνα πιο εξασφαλισμένος σε ότι αφορά τη διάρκεια του συμβολαίου. Η απάντηση όπως τονίζουν οι «πράσινοι» ήταν διετές κλειστό συμβόλαιο και αποδοχές ύψους 1.3 εκατομμυρίων ευρώ (600+700). Και πάλι όμως η απάντηση ήταν αρνητική. Και κάπου εδώ από το «τριφύλλι» μοιάζουν να στρέφονται αλλού για τη θέση 2 και δεν κρύβουν πως αυτή τη διπλή άρνηση δεν την είδε με καλό μάτι η διοίκηση και προσωπικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος θεωρεί πως έχει στηρίξει τον Έλληνα γκαρντ πολλές φορές στη διάρκεια της θητείας του στην ομάδα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ