21.9 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Δυναμώνει με Παππά ο Απόλλων

Ο Απόλλων Πατρών φαίνεται να είναι ο κερδισμένος στην «μάχη» της απόκτησης του Άλκη Παππά, ο οποίος οδεύει προς τους «μελανόλευκους», ώστε να ενισχύσει την ομάδα του Νίκου Βουρνά.

O 31χρονος γκαρντ, ο οποίος κατέκτησε δυο συνεχόμενα πρωταθλήματα με το Περιστέρι, με το οποίο βρέθηκε από την Β' Εθνική στην Basket League, αποτελεί τον εκλεκτό του Πατρινού τεχνικού των «μελανόλευων», και δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα  (26/8) να ολοκληρωθεί η συμφωνία, και ο Παππάς να βρεθεί μαζί με τον Γιάννη Καραμαλέγκο να καλύπτει την περιφερειακή γραμμή του Απόλλωνα. Ο έμπειρος γκαρντ την περσινή σεζόν έδωσε το παρών σε 21 παιχνίδια των πρωταθλητών, έχοντας 2,8 πόντους και 1,2 ασίστ σε 7 λεπτά συμμετοχής, ενώ πριν το Περιστέρι είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην άνοδο του Αίολου Αστακού από τον βόρειο όμιλο της Β' Εθνικής.

Την σεζόν 2014-2015 έκανε μια από τις καλύτερες σεζόν του στην Α2 με το Παγκράτι σκοράροντας 7,5 πόντους και 4,1 ασίστ σε 24 παιχνίδια, ενώ την περίοδο 2012-2013 είχε την μοναδική του συμμετοχή στην Α1 με τον Ηλυσιακό. Η ομάδα η οποία αποτέλεσε σταθμό στην πορεία του ήταν η Νήαρ Ήστ με την οποία ξεχώρισε στην Α2 (2009-2011) και πλέον ο Ηπειρώτης γκαρντ ετοιμάζεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Πάτρα, με την φανέλα του Απόλλωνα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ