21.3 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Δράση στην Basket League το Σαββατοκύριακο

Η αναστολή των διοργανώσεων που διεξάγονται υπό την αιγίδα της ΕΟΚ δημιούργησε ένα αγωνιστικό κενό για τις ομάδες της Basket League στο προσεχές Σαββατοκύριακο και ο ΕΣΑΚΕ, αποφάσισε να το εκμεταλλευτεί ορίζοντας την πραγματοποίηση κάποιων αγώνων της 3ης αγωνιστικής, πιθανώς και του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης του Άρη με τον Ηρακλή, επιβεβαιώνοντας το χθεσινό ρεπορτάζ του basketa.gr.

 


Πρακτικά βέβαια είναι αδύνατη η πραγματοποίηση μιας «γεμάτης» αγωνιστικής. Το Άρης-Ηρακλής που αναβλήθηκε σήμερα για δεύτερη φορά, φαίνεται ότι θα γίνει εντός του Σαββατοκύριακου και πιθανότατα στο κλειστό της Λάρισας για το οποίο συζήτησαν και σήμερα οι εμπλεκόμενες πλευρές, όμως δεν υπήρχε ο χρόνος για να προετοιμαστεί κάτι τέτοιο. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι δεν γίνεται να πραγματοποιηθούν οι αγώνες του Ηρακλή με τον Κολοσσό και του Άρη με το Λαύριο. Το πρόγραμμα αναμένεται να ανακοινωθεί σε λίγο από τον ΕΣΑΚΕ.

 


Μέσα από το σημερινό διοικητικό συμβούλιο επικυρώθηκε η συμφωνία της λίγκας με στοιχηματική εταιρία για την κεντρική χορηγία του Πρωταθλήματος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ