24.9 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Δουβίτσας: «Καμία δικαιολογία»

Την πρώτη εντός έδρας ήττα της γνώρισε στη Λευκάδα η Νίκη, από το Φάρο Κερατσινίου, με το Νίκο Δουβίτσα όμως να μην ψάχνει για δικαιολογίες.

Οι νησιώτισσες δεν μπόρεσαν να υπερασπιστούν την έδρα τους, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών, με τον προπονητή τους να εξηγεί μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους: «Η ομάδα μας σήμερα (χθες, 19/11) δεν παρουσιάστηκε δυνατή. Μας έλειπε πολύ η δύναμη ειδικά μέσα στη ρακέτα κι αυτό φαίνεται από τα σχεδόν διπλάσια ριμπάουντ του Φάρου. Παίκτριες-«κλειδιά» δεν πήγαν καλά επιθετικά. Παρ’ όλα αυτά, ήμασταν μπροστά για τρία δεκάλεπτα. Χάσαμε πέντε λέι απ, δηλαδή δέκα εύκολους πόντους και το βασικότερο είναι ότι ο Φάρος κέρδισε 29 βολές, ενώ εμείς 15. Οι διαιτητές άφησαν το πολύ σκληρό παιχνίδι του Φάρου, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία».

Ο Νίκος Δουβίτσας δεν θέλησε να σταθεί περαιτέρω στο αρνητικό αποτέλεσμα, καθώς όπως συμπλήρωσε: «Εάν θέλουμε να είμαστε στην τετράδα, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τα πάντα. Χάσαμε ένα παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να… ρεφάρουμε αυτή την ήττα. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, κέρδισε δίκαια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ