24 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Δουβίτσας: «Αποδίδουμε καλύτερα εκτός»

Η Νίκη Λευκάδας «άλωσε» με χαρακτηριστική άνεση το κλειστό της Εργάνης, συντρίβοντας τον Αθηναϊκό, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Ο προπονητής της Νίκος Δουβίτσας, εμφανώς ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτριών του, ανέφερε σχετικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των νησιωτισσών: «Κάναμε αρκετά καλή εμφάνιση. Δουλέψαμε για αυτό το παιχνίδι. Είπαμε με τα κορίτσια ότι έχουμε δεκατρείς "τελικούς" (έντεκα στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο). Δυστυχώς, δεν κάναμε καλό πρώτο γύρο και τώρα θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε την εικόνα της ομάδας, αλλά και τη βαθμολογική κατάταξη. Η ομάδα είναι για παραπάνω από εκεί που βρίσκεται. Τον τελευταίο καιρό εντός έδρας δυσκολευόμαστε να κάνουμε νίκη, ενώ εκτός έδρας αποδίδουμε καλύτερα. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πιστεύω ότι στο τέλος το ταμείο θα είναι θετικό».

Η Έλενα Τσινέκε, μιλώντας από την πλευρά των παικτριών, επεσήμανε: «Ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένες, βγάλαμε αρκετές φάσεις και ήμασταν πολύ καλές στο passing game μας και γενικά νομίζω ότι φανήκαμε παραπάνω σαν ομάδα. Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι και ακόμα καλύτερα και να έχουμε υγεία».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ