24 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Δοκιμές και απουσίες στο φιλικό Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (pics)

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έδωσαν το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας τους για τη νέα σεζόν στο ΟΑΚΑ. Ο αγώνας διεξήχθη σε τέσσερα δεκάλεπτα, κατά τα οποία δεν κρατήθηκε σκορ και αποτελούσαν επί τις ουσίας αυτοτελή παιχνίδια. Οι δύο προπονητές, όπως ήταν φυσικό και επόμενο, έκαναν πολλές δοκιμές και πειράματα, χρησιμοποίησαν πολλά σχήματα και έδωσαν σε όλους τους παίκτες τους τη δυνατότητα να ξεφύγουν από τη μονοτονία των προπονήσεων. 

Ο Γιώργος Βόβορας χρησιμοποίησε τον Ντίνο Μήτογλου σε θέση σέντερ στον Παναθηναϊκό και ο Έλληνας διεθνής ανταποκρίθηκε πολύ καλά, ενώ χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Πιερ Τζάκσον, που έδειξε πολύ ορεξάτος. Με τον Παναθηναϊκό δεν αγωνίστηκαν οι Λευτέρης Μποχωρίδης, Γιώργος Παπαγιάννης και Γιώργος Καλαϊτζάκης, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ούτε και ο Ζακ Όγκαστ, ο οποίος αναμένεται στην Αθήνα την Κυριακή. Αντιθέτως έπαιξαν τόσο ο Γιάννης Μπουρούσης όσο και ο Νίκος Δίπλαρος, που αν και δεν ανήκουν στην ομάδα, παίρνουν μέρος στην προετοιμασία.

Από την ΑΕΚ ο Κέβιν Λάνγκφορντ είχε πολύ καλή απόδοση και έδειξε να συνεχίζει από εκεί απ' όπου σταμάτησε την προηγούμενη σεζόν, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Νίκος Ρογκαβόπουλος. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν είχε στη διάθεσή του τον Ταϊρίς Ράις, ο οποίος είναι άρτι αφιχθείς στην Αθήνα, παρόλα αυτά πήγε στο γήπεδο για να δει την καινούρια, αλλά και την πρώην ομάδα του. Δεν έπαιξαν επίσης ο Δημήτρης Κατσίβελης και ο Βασίλης Τολιόπουλος, ο οποίος βρίσκεται υπό παραχώρηση ως δανεικός στον Ιωνικό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ