26.5 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Διπλό το ρίσκο με Χόουζ για τον ΠΑΟΚ

Το θέμα του Τσάπμαν δεν προχώρησε οπότε για τον ΠΑΟΚ διατηρήθηκε η ανάγκη μιας ακόμη προσθήκης, αυτή τη φορά στη γραμμή των ψηλών του, κάτι που άλλωστε άφησε στο τραπέζι μετά το παιχνίδι με τον Άρη και ο Κώστας Χαραλαμπίδης. Η περίπτωση του Σπένσερ Χόουζ που “διέρρευσε” η πλευρά Σαββίδη που προχωράει άλλωστε και το ζήτημα, είναι ενδιαφέρουσα, ακολουθείται ωστόσο από δύο μεγάλα ερωτηματικά.

 


Το πρώτο έχει να κάνει με τη χρονική στιγμή της διαρροής. Γιατί δηλαδή έπρεπε να πάει ο ΠΑΟΚ στον σαββατιάτικο “τελικό” της Λάρισας με έναν από τους παίκτες του (Νόουλς) να γνωρίζει ότι μετράει ώρες ή έστω ότι είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει μετά τους Εγκεκέζε και Λιούις; Από τη στιγμή που δεν υπάρχει περίπτωση ο Χόουζ και οποιοδήποτε άλλος να προλάβει να έρθει και να παίξει αύριο, δεν έχει λογική εξήγηση η επιλογή να βγει στην επιφάνεια το θέμα παραμονή αυτού του παιχνιδιού.

 


Το δεύτερο ερωτηματικό που ακολουθεί την περίπτωση Χόουζ, έχει να κάνει με την αγωνιστική ετοιμότητα του. Ο 31χρονος ύψος 2,16 σέντερ, έχει μακρά θητεία στο ΝΒΑ με 718 παιχνίδια στο κορυφαίο Πρωτάθλημα του κόσμου με Κινγκς, Σίξερς, Καβς, Κλίπερς, Χόρνετς και Μπακς, είναι ασφαλώς ένας εξαιρετικός παίκτης με στοιχεία που μπορούν να αναβαθμίσουν γενικότερα τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται ωστόσο και για παίκτη που στα τελευταία 2,5 χρόνια έχει παίξει σε εννιά όλα κι όλα παιχνίδια της G League. Ήταν ανενεργός στη σεζόν 2017-18, έκανε εννιά εμφανίσεις με τους Σάουθ Μπέι Λέικερς πέρσι και φέτος ήταν μέχρι τώρα εκτός δράσης. Συν τις άλλοις πρόκειται και για παίκτη του οποίου η καριέρα εξαντλείται στις ΗΠΑ.

 


Αν λοιπόν προχωρήσει το θέμα, είναι άγνωστο το πότε θα μπορεί ο Χόουζ να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ