21.4 C
Athens
Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024

«Διπλός» και νικητής ο Γιάννης (vids)

Στις νίκες -ύστερα από δύο διαδοχικές ήττες- επέστρεψαν οι Μιλγουόκι Μπακς, κερδίζοντας με 117-98 τους Ιντιάνα Πέισερς στο «Fiserv Forum».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν επιβλητικός, κάνοντας double double με 29π. και δώδεκα ριμπάουντ, ενώ είχε ακόμα πέντε ασίστ, ένα κόψιμο, αλλά και έξι λάθη. Άλλους 27π. σκόραρε ο Κρις Μίντλετον, στους 12π. έμεινε ο Έρικ Μπλέντσο, ενώ ο Πάου Γκασόλ πέτυχε τον πρώτο πόντο του με τα «ελάφια», έχοντας 1/2 βολές και 0/1 τρίποντα.

https://www.youtube.com/watch?v=FghRIc1dnQk

Ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ χρεώθηκε και με τεχνική ποινή, κατά τη διάρκεια του ματς, με τον ίδιο να εξηγεί: «Κάποιες φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως θα ήθελες και νευριάζεις. Άλλοτε ξεσπάς στον εαυτό σου, άλλοτε στο διαιτητή. Εγώ το έκανε στο διαιτητή και δέχθηκα τεχνική ποινή. Την άξιζα, σίγουρα. Όμως, πιστεύω πως βοήθησε και ολόκληρη η ομάδα αντέδρασε εξαιρετικά ύστερα από αυτό, βγάλαμε ενέργεια και κάναμε ένα μεγάλο σερί. Είχαμε μια άσχημη γεύση στο στόμα μετά την ήττα από τους Φοίνιξ Σανς. Δεν είχαμε χάσει δύο σερί ματς φέτος και θέλαμε να επιστρέψουμε στο σωστό δρόμο. Παίξαμε καλή άμυνα και όλα πήγαν καλά. Δεν θέλαμε να χάσουμε τρίτο σερί παιχνίδι, κάναμε καλή δουλειά και είμαι υπερήφανος για την ομάδα μας».

https://www.youtube.com/watch?v=iAxZ-aSF_UA

https://www.youtube.com/watch?v=CVFZqdk3I8A

Ο Μάιλς Τέρνερ με 22π. και δεκαεφτά ριμπάουντ ηγήθηκε των φιλοξενουμένων, με τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς να συνεισφέρει 17π. και το Θάντεους Γιανγκ να περιορίζεται στους 10π.

https://www.youtube.com/watch?v=Ev-e2QZtZMk



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ