25.7 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Δικαίωση της ΑΕΚ, με κόσμο με τον Προμηθέα!

Το ΑΣΕΑΔ άλλαξε την απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ, έκανε δεκτή την έφεση της ΑΕΚ και... βάζει κόσμο στον αποψινό πέμπτο ημιτελικό με τον Προμηθέα.

Η υπόθεση εκδικάστηκε χθες, με την ΑΕΚ να έχει ζητήσει λόγω του σημερινού (07/06, 19.30) αγώνα άμεση απόφαση, το δικαστήριο την έβγαλε πριν από λίγο και όπως είπαν και από τον ΕΣΑΚΕ αυτή είναι άμεσα εκτελεστή, άρα ισχύει από σήμερα. Η «Ένωση» εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση για τα εισιτήρια της αναμέτρησης, με τη γενική είσοδο να ορίζεται στα πέντε ευρώ.

Η ανακοίνωση: «Η ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι το ΑΣΕΑΔ με σημερινή του απόφαση έκανε δεκτή την προσφυγή της ΑΕΚ BC κατά της απόφασης του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του ΕΣΑΚΕ για την ποινή της "μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών". Ως εκ τούτου, η αποψινή αναμέτρηση με Προμηθέα Πάτρας θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο. Ξεκίνησε μάλιστα η διάθεση των εισιτηρίων για την 5η και τελευταία αναμέτρηση της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ, με αντίπαλο τον Προμηθέα Πάτρας, σήμερα (Παρασκευή, 07/06, 19:30), στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, με γενική είσοδο 5 ευρώ.

Η «Βασίλισσα» μετά και την αποκατάσταση της τάξης, χρειάζεται όσο ποτέ σ’ αυτό το κομβικό σημείο, τους οπαδούς της. Κρίνεται επιτακτική ανάγκη οι συνενωσίτες να συστρατευθούν στο πλευρό της, προκειμένου όλοι μαζί να συμβάλλουν στην πρόκριση στους Τελικούς της betshop.gr Βasket League. ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ...


Τρόποι αγοράς:
-Διαδικτυακά https://www.ticketmaster.gr/aekbc-ww/showProductList.html
-Την ημέρα του αγώνα ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια, 3 ώρες πριν από την έναρξη (εκδοτήριο ΕΙΡΗΝΗ και εκδοτήριο Ρ5)
-Η ηλεκτρονική πώληση ticketmasterhellas ή τηλεφωνικά στο 210-8938111 καθώς και η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC

Παιδιά έως 10 ετών δωρεάν».

Ακολούθησε η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: «Ο ΕΣΑΚΕ σας ενημερώνει ότι κατόπιν της υπ’ αριθμ. 59/7-6-2019 απόφασης του ΑΣΕΑΔ με την οποία δέχεται την προσφυγή της ΑΕΚ ΚΑΕ και ακυρώνει την υπ’ αριθμ.  106/3-6-2019 απόφαση του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου , ο σημερινός αγώνας (7-6-2019) μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ θα διεξαχθεί με την παρουσία φιλάθλων».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ