22.5 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Διαζύγιο Γκραν Κανάρια – Τζέφερσον

"Δεν έχει κάνει τίποτα κακό, δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα μαζί του, αλλά υπάρχουν πολλοί παίκτες στο ρόστερ πλέον και κάποιοι θα πρέπει να φύγουν". Με αυτά τα λόγια ο Πέδρο Μαρτίνεθ αιτιολόγησε την απόφασή του να αφήσει εκτός ομάδας και τελικά να λυθεί το συμβόλαιο του Κόρεϊ Τζέφερσον με την Γκραν Κανάρια.

Ο Τζέφερσον είχε φτάσει στα Κανάρια όταν η ομάδα ταλανιζόταν από τραυματισμούς, αλλά με τους παίκτες σιγά σιγά να επιστρέφουν ο Μαρτίνεθ έκρινε πως έγιναν... πολλοί και κάποιοι έπρεπε να μείνουν εκτός. Ακόμη κι αν έφτασαν με περγαμημνές και προϊστορία στο ΝΒΑ. Έχει αποδείξει άλλωστε πως δεν συγκινείται από τέτοια ο ίδιος. Η Γκραν Κανάρια είχε τσεκάρει την αγορά, έχοντας ως προτεραιότητα να φέρει παίκτες που να έχουν την εμπειρία του ισπανικού πρωταθλήματος, θέλοντας να κάνει ένα δυνατό φίνις στην Liga Endesa, όπου φλερτάρει με τις τελευταίες θέσεις.

"Είναι τιμή για ένα σύλλογο να αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα, κερδίζει επίσης πολύ σε εμπειρίες, αλλά από την άλλη μπορεί να σου κάνει ζημιά στο πρωτάθλημα, αφού πρόκειται για πολύ ανταγωνιστική διοργάνωση και "σκληρή" για κάθε ομάδα, για κάθε παίκτη", τόνισε ο Μαρτίνεθ και πρόσθεσε: "Αυτή τη στιγμή πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό που έχουμε μπροστά μας, να δώσουμε τα πάντα στο πρωτάθλημα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ