19.3 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Δερμιτζάκης: «Δεν έχουμε άγχος»

Επικίνδυνη αποστολή στου Ζωγράφου περιμένει τον Πανερυθραϊκό, καθώς καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της σκληροτράχηλης ΕΦΑΟΖ.

Ο Δημήτρης Χουχουλής έχει όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του για το κυριακάτικο (12/11, 17.00) ματς, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Νότιου Ομίλου της ΒΕθνικής, με το Μάριο Δερμιτζάκη να αναφέρει σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Βρισκόμαστε σε ανοδική πορεία, καθώς μετράμε δύο σερί νίκες, ενώ είμαστε και σε πολύ καλή κατάσταση, αφού και αποδίδουμε καλό μπάσκετ και οι καλές εμφανίσεις άρχισαν πλέον να μεταφράζονται σε νίκες. Κάτι που ήταν θέμα χρόνου, άλλωστε, να συμβεί και αυτό το γνωρίζαμε. Πλέον, μας έχει φύγει το όποιο άγχος υπήρχε, γιατί όσο να ’ναι όταν παίζεις καλά και στο τέλος δεν φτάνεις στο θετικό αποτέλεσμα, σκέφτεσαι περισσότερο τι φταίει και φορτώνεσαι με έξτρα πίεση, ειδικά όταν είσαι ολοκαίνουρια ομάδα, όπως ο Πανερυθραϊκός. Συν τοις άλλοις, έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε ολοένα και περισσότερο τα πατήματά μας, έχουμε ρολάρει, βγαίνει όλο και πιο πολύ η σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει ως τώρα και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα είμαστε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια. Και αυτό θέλουμε, εξάλλου...».

Ο Πανερυθραϊκός θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του, με τον 25άχρονο φόργουορντ να εξηγεί: «Να παραμείνουμε σε ανοδική τροχιά, να παρουσιαζόμαστε όλο και πιο βελτιωμένοι και μέσα από αυτή τη διαδικασία να φτάσουμε σε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες μπορούμε, ώστε να επιτύχουμε τους στόχους μας. Η ΕΦΑΟΖ έχει καθιερωθεί πια στην κατηγορία και θα έλεγα ότι είναι πλέον από τις πιο... παραδοσιακές ομάδες της Β’ Εθνικής, των τελευταίων χρόνων. Επιπλέον, στο "σπίτι" της είναι πολύ δυνατή, καθώς η έδρα της είναι από τις δυσκολότερες στην κατηγορία, ενώ είναι και ομάδα ρυθμού, για αυτό και εκείνο που θα πρέπει να κάνουμε είναι να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους και παράλληλα να επιδιώξουμε να τους βάλουμε στο δικό μας ρυθμό».

Αναφέρθηκε και στο φετινό πρωτάθλημα και το πόσο ανταγωνιστικό είναι, συμπληρώνοντας πως εάν παραμείνουν υγιείς δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν αντίπαλο: «Το φετινό πρωτάθλημα είναι τόσο δύσκολο και αμφίρροπο, που, ναι μεν είναι τετριμμένο αυτό που θα πω, αλλά δεν μπορούμε να κοιτάζουμε μακριά και ο στόχος μας θα πρέπει να είναι το επόμενο ματς... Αν είμαστε υγιείς, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ