23.9 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Δεν πείθουν οι φιλοξενούμενοι

Τέσσερις αγώνες περιλαμβάνει η πρώτη μέρα του προγράμματος της τέταρτης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας και θα προσπαθήσουμε να πάμε στο ταμείο, με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Στη Λομβαρδία, η Αρμάνι Μιλάνο θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα. Οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις ήττες, όλες όμως από πολύ δυνατούς αντιπάλους, καθώς έπαιξαν κατά σειρά με ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Φενέρμπαχτσε και Ρεάλ Μαδρίτης. Από την άλλη, οι Καταλανοί έχουν ρεκόρ 1-2. Θα ποντάρουμε στον άσο που μοιάζει το πιθανότερο σημείο.

Στο Βελιγράδι, ο Ερυθρός Αστέρας θα κοντραριστεί με τη Μακάμπι. Οι Σέρβοι υποτιμήθηκαν πριν το ξεκίνημα της διοργάνωσης αλλά έχουν δείξει αρκετά καλό πρόσωπο. Από την άλλη, η «ομάδα του Λαού» ζορίστηκε κόντρα στη σκληρή άμυνα του Ολυμπιακού. Θα στηρίξουμε τη δύναμη της «καυτής» έδρας.

Τέλος, μεγάλο παιχνίδι στο ΣΕΦ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Χίμκι. Η ελληνική ομάδα θέλει να κάμψει την αντίσταση του συγκροτήματος του Γιώργου Μπαρτζώκα. Η πρόβλεψη σημείου είναι επίφοβη αν και ο άσος είναι το πιθανότερο, ωστόσο θα επιλέξουμε το over 150,5 καθώς αναμένεται ο νικητής να κριθεί γύρω στους ογδόντα πόντους.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μιλάνο - Μπαρτσελόνα   1   1,65

Ερυθρός Αστέρας - Μακάμπι  1  1,65

Ολυμπιακός - Χίμκι  over 150,5  1,90

Όλες οι αποδόσεις είναι από την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία, Stoiximan.gr.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ