28 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Δεν παίζει με Κύμη ο Σπανούλης

Η Ευρωλίγκα συνεχίζεται με διπλή αγωνιστική και έτσι στον Ολυμπιακό αποφάσισαν να ξεκουράσουν τον αρχηγό τους, Βασίλη Σπανούλη.

Οι «ερυθρόλευκοι» δοκιμάζονται το απόγευμα της Κυριακής (14/10, 19.00) στο «Τάσος Καμπούρης», απέναντι στην Κύμη, στην αναμέτρηση που θα ρίχνει την αυλαία της 2ης αγωνιστικής της Basket League. Εκτός από το γνωστό τραυματία, Δημήτρη Αγραβάνη, ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν θα έχει στη διάθεσή του και τον 36άχρονο γκαρντ, ο οποίος τέθηκε εκτός αποστολής για να πάρει… ανάσες, εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Το πρόγραμμα των Πειραιωτών περιλαμβάνει, μες στην εβδομάδα που έρχεται, την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπασκόνια στη Βιτόρια (17/10) και την εντός έδρας με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ (19/10) για τη 2η και την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, οπότε κρίθηκε σκόπιμο να διατηρηθεί ξεκούραστος ο Βασίλης Σπανούλης. Έτσι, θα μείνει εκτός δωδεκάδας στο ματς πρωταθλήματος με την Κύμη.

Η ανακοίνωση: «Χωρίς τον αρχηγό, Βασίλη Σπανούλη, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην σημερινή (14/10, 19.00) αναμέτρηση με την Κύμη στην Χαλκίδα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο προπονητής της ομάδας μας, Ντέιβιντ Μπλατ, αποφάσισε να αφήσει τον V-Span εκτός 12άδας, προκειμένου να τον ξεκουράσει ενόψει της δύσκολης εβδομάδας που έρχεται στην Ευρωλίγκα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ