25.3 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Δεν παίζει με ΑΕΚ ο Ζήσης (pics)

Χωρίς το Νίκο Ζήση θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ, απέναντι στην ΑΕΚ, η Μπάμπεργκ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Basketball Champions League.

Άτυχος στάθηκε ο 35άχρονος γκαρντ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπερμενχάβεν, για το γερμανικό πρωτάθλημα, καθώς αποχώρησε τραυματίας στο αριστερό γόνατο. Υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του, κι όπως διαπιστώθηκε θα αναγκαστεί να μείνει εκτός παρκέ για διάστημα δύο με τριών εβδομάδων, καθώς υπέστη μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου. Κατά συνέπεια, θα χάσει τους επόμενους αγώνες της ομάδας του, συμπεριλαμβανομένου και του εκτός έδρας με την ΑΕΚ στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (24/10, 19.30).

Ο Νίκος Ζήσης επρόκειτο να βραβευθεί από την «Ένωση» και τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλο, για την προσφορά του στην ομάδα. Ο 35άχρονος γκαρντ φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα από το 2000 έως το 2005, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2002 και του Κυπέλλου Ελλάδας το 2001.

Επρόκειτο μάλιστα να αγωνιστεί για μόλις δεύτερη φορά στην καριέρα του ως αντίπαλος της ΑΕΚ. Η πρώτη ήταν τη σεζόν 2005-2006, ως παίκτης της Μπενετόν Τρεβίζο.

Θα είχε, μάλιστα, την ευκαιρία να παίξει και κόντρα στον πρώην προπονητή του στην Μπάμπεργκ, Λούκα Μπάνκι, ο οποίος βρίσκεται φέτος στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ