24.5 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Δεν πήγε Μόσχα λόγω Πέλικανς

Ο Νταϊρίς Μπέρτανς δεν ταξίδεψε στη Μόσχα για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Αρμάνι Μιλάνο με τη Χίμκι, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, και ο λόγος δεν είναι αγωνιστικός.

Ο Σιμόνε Πιανιτζάνι δεν θα έχει στη διάθεσή του στην «Arena Mytishchi» (28/02, 19.00), κόντρα στο ρωσικό συγκρότημα, τον 29χρονο γκαρντ ο οποίος παρέμεινε επί ιταλικού εδάφους για να συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμά του. Ο Λετονός δεν είναι τραυματίας. Οι «Σειρήνες» του ΝΒΑ ηχούν στα αφτιά του και σύμφωνα με το ESPN έχει ήδη καταλήξει σε συμφωνία με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς, ώστε να μετακομίσει στη Νέα Ορλεάνη και να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στο ΝΒΑ.

Ο Νταϊρίς Μπέρτανς ξεκίνησε την πορεία του στο μπάσκετ από τη Βαλμιέρα κι εν συνεχεία έπαιξε στη Ρίγα, τη Βέντσπιλς, την Μπιλμπάο, την Νταρουσάφακα και από πέρυσι είναι στους Μιλανέζους. Ο μικρότερος αδερφός του, Ντάβις, βρίσκεται ήδη από το 2016 στο ΝΒΑ και τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Οι «πελεκάνοι» είναι η μοναδική ομάδα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού που δεν έχει στις τάξεις της Ευρωπαίο, μετά την ανταλλαγή του Νίκολα Μίροτιτς, αλλά κατά πώς φαίνεται αυτό θα αλλάξει άμεσα. Εξάλλου, μόνο τα τυπικά φαίνεται πλέον να απομένουν, ώστε να ενταχθεί και τυπικά στις τάξεις τους, ανοίγοντας νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. Φέτος, με την Αρμάνι Μιλάνο, έχει κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα 6,4π. και 1 ριμπάουντ σε 16.6’ και 4,3π. στο ιταλικό πρωτάθλημα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ