23.4 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Δεν θα πήγαινε Ρεάλ ο Ντιλέινι (pic)

O Μάλκολμ Nτιλέινι διέκοψε πρόωρα το συμβόλαιο του με τη Μπαρτσελόνα και τα δημοσιεύματα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στα αθλητικά σάιτ όλων των χωρών της Ευρώπης δίνουν και παίρνουν. 

Το  ισπανικό "Defensa Central", ανέφερε υποτιθέμενο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Ντιλέινι, σε περίπτωση που τελικά ο Καμπάτσο αποφασίσει να φύγει για το ΝΒΑ και θετική διάθεση από πλευράς του παίκτη, για να ενταχθεί στο δυναμικό της "βασίλισσας". 

Για την ακρίβεια έγραψε: "Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα δεν θα έλεγε όχι στη Ρεάλ Μαδρίτης, για να κάνει το αντίστροφο δρομολόγιο από εκείνο που έκανε ο Νίκολα Μίροτιτς. Η ομάδα βρίσκεται σε συναγερμό καθώς ο Καμπάσο σκέφτεται το ΝΒΑ. Ο Πάμπλο Λάσο δεν σκέφτεται ακόη τον Ντιλέινι, τον θεωρεί πολυτέλεια, ενώ στο Wizink Center αισιοδοξούν πως ο Αργεντινός γκαρντ δεν θα μετακομίσει στις ΗΠΑ, οπότε δεν θα υπάρξει ανάγκη απόκτησης ενός τόσο σημαντικού παίκτη". 

Ωστόσο, ο Ντιλέινι, όπως συνηθίζει, έσπευσε να διαψεύσει το δημοσίευμα μέσω ανάρτησής του στο twitter, γράφοντας: "Απορώ γιατί πιστεύει κάποιος ότι θα έλεγα ναι", ρίχοντας ουσιαστικά "άκυρο" στη Ρεάλ, που είναι το αντίπαλο δέος των "μπλαουγκράνα" στην Ισπανία. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ