21.5 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Δεν θέλει Ερυθρό Αστέρα ο Πέσιτς

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκονται στον Ερυθρό Αστέρα, με το Σβέτισλαβ Πέσιτς όμως να μην ενδιαφέρεται να αναλάβει την ομάδα.

Η αποχώρηση του Ντέγιαν Ράντονιτς από την τεχνική ηγεσία αναγκάζει τους Σέρβους να βγουν στη… γύρα, για νέο προπονητή. Ο 67χρονος τεχνικός, που έφυγε από την Μπάγερν Μονάχου το 2016 επικαλούμενος λόγους υγείας (υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο γόνατο), δέχθηκε κρούση από τους ανθρώπους του συλλόγου του Βελιγραδίου, ωστόσο αρνήθηκε την πρόταση που του κατατέθηκε. Σύμφωνα με τα σερβικά ΜΜΕ, ο Σβέτισλαβ Πέσιτς εξήγησε πως στα πλάνα του δεν βρίσκεται ο Ερυθρός Αστέρας, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει εάν πλέον είναι «ανοιχτός» για την επιστροφή του στους πάγκους.

Πέδρο Μαρτίνεθ, Μίλαν Κούροβιτς, Μιχαΐλο Ούβαλιν, Βλάντα Βουκόισιτς, καθώς και ο Ηλίας Ζούρος είναι, μέχρι στιγμής, τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την αντικατάσταση του 47χρονου προπονητή, που ήταν στην άκρη του πάγκου από το 2013, αλλά δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Είχε γραφτεί και για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος όμως φέρεται να αρνήθηκε επίσης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ