23.8 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Δελέγκος : «Από τον Απόλλωνα εξαρτάται το αποτέλεσμα»

Το Παγκράτι στο Μετς αντιμετωπίζει αύριο (16/9, 17:00) ο Απόλλωνας Πατρών, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι ενόψει της νέας σεζόν.

Η ομάδα του Δημήτρη Παπαδόπουλου θέλει να μπει δυνατά στο Κύπελλο Ελλάδας, προσπαθώντας μέχρι την ύστατη ώρα να μπορέσει να εκδώσει το δελτίου του Μάριου Ματαλών.

Ο άμεσος συνεργάτης του, Κώστας Δελέγκος, στις δηλώσεις του, μίλησε για ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο ωστόσο όπως είπε εξαρτάται από την δική του ομάδα: «Από εμάς εξαρτάται. Το παιχνίδι είναι δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι είναι στο χέρι μας. Είναι ομάδα που έχει 4-5 έμπειρα παιδιά με θητεία σε μεγάλες Εθνικές Κατηγορίες όπως ο Καυκής και ο Γεωργοπαδάκος, που έχει έφεση στο σκοράρισμα. Πολλά του δίνει και ο Μήτσιαλος που ήταν και πέρυσι στην ομάδα της Α2 Εθνικής. Ακόμη το Παγκράτι έχει και κάποια νεαρά παιδιά που του δίνουν ενέργεια και ενθουσιασμό. Στην έδρα του με την βοήθεια του κόσμου του θα είναι πιο επικίνδυνο. Πρέπει λοιπόν να παίξουμε σοβαρά και πειθαρχημένα και πιστεύω ότι εάν το κάνουμε δεν θα έχουμε πρόβλημα. Επαναλαμβάνω το παιχνίδι έχει δυσκολίες, παρά το γεγονός ότι το Παγκράτι θα συμμετάσχει στην Β' Εθνική, αλλά το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τη δική μας απόδοση».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ