27.1 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Δίχως Μπράουν στην Μπολόνια

Ένα πρόβλημα του Ρίον Μπράουν στο γόνατο τον φέρνει «νοκ άουτ» για τον αγώνα με την Μπολόνια, καθώς προτεραιότητα έχει η ξεκούρασή του αυτή τη στιγμή.

Με μια σημαντική απώλεια ταξιδεύει στην Ιταλία ο Προμηθέας, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη (6/2) την Μπολόνια, με ένα δικό του «διπλό» 11 πόντων και παράλληλη ήττα της Μπεσίκτας από την Ολίμπια Λιουμπλιάνας, να του χαρίζει την κορυφή στην τελευταία αγωνιστική του BCL. Κι αυτό, γιατί ο Ρίον Μπράουν έχει πρόβλημα στο γόνατο και οι Αχαιοί δίνουν προτεραιότητα στην προφύλαξή του.

Οι εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε ο Αμερικανός, έδειξαν την άμεση ανάγκης ξεκούρασής του, ώστε να μην επιβαρυνθεί άλλο το γόνατό του. Η απόφαση του Μάκη Γιατρά και του ιατρικού επιτελείου ήταν άμεση, καθώς μπορεί ο Προμηθέας να βρεθεί ακόμη και τέταρτος στην τελευταία αγωνιστική του BCL, αλλά έχει ήδη προκριθεί και δεν είναι λίγα τα ματς της συνέχειας, όπου η παρουσία του Μπράουν είναι απαραίτητη. Το πρόγραμμα, άλλωστε, θα έχει ουκ ολίγα καθοριστικά εντός κι εκτός συνόρων, με τη διακοπή του All Star Game και των Εθνικών ομάδων, πριν από το ντέρμπι με την ΑΕΚ και το πρώτο ματς της φάσης των «16» του BCL, το Μάρτιο πια, να ευνοεί για την κατάστασή του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ