19.8 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Δίνει μισό εκατομμύριο ο Γκομπέρτ

Ο Ρούντι Γκομπέρ έχει βρεθεί στο στόχαστρο το τελευταίο διάστημα εξαιτίας του κορονοϊού.Ο Γάλλος των Γιούτα Τζαζ ακολουθώντας το ρεύμα των ημερών και την κίνηση που έχουν κάνει πολλοί παίκτες στο ΝΒΑ αποφάσισε να δωρήσει ένα ποσό για του εργαζόμενους στο γήπεδο, οι οποίοι θίγονται από το "στοπ" στο πρωτάθλημα. Και μάλιστα αντί για τα "συνηθισμένα" 100.000 δολλάρια που δίνουν οιπερισσότεροι, αυτός δίνει 500.000 δολλάρια.

Ο Γκομπέρ ήταν το πρώτο κρούσμα στο ΝΒΑ και λίγο αργότερα στη λίστα προστέθηκε και ο συμπαίκτης του Ντόνοβαν Μίτσελ. Το "αστειάκι" του να αγγίξει τα μικρόφωνα και τα κινητά που ηχογραφούσαν τη συνέντευξη Τύπου που έδινε στον αγώνα με τους Θάντερ, έχει εξαγριώσει πολλούς, αν και η αλήθεια είναι πως όταν το έκανε αυτό δεν είχε και ο ίδιος προσβληθεί από τον κορονοϊό. Ζήτησε συγνώμη από όλους αν και για πολλούς αυτό δεν φάνηκε αρκετό με την καταγραυγή, μέσω φυσικά των social media να συνεχίζεται.

Υπάρχει πάντως και η έτερη φωνή, η οποία υποστηρίζει πως η περίπτωση του Γκομπέρ ήταν αυτή που οδήγησε το ΝΒΑ να πάρει άμεσες και δραστικές αποφάσεις, οι οποίες με τη σειρά τους "ξύπνησαν" τις ΗΠΑ, η οποία έμοιαζε ως εκείνη τη στιγμή χαλαρή απέναντι στην πανδημία.

Η δωρεά του αφορά τους εργαζόμενους στην Vivint Smart Home Arena και υπηρεσίες που εργάζονται για την καταπολέμηση του COVID-19 στη Γιούτα, την Οκλαχόμα και τη Γαλλία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ