26.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

«Δένουν» Σλούκα στη Φενέρμπαχτσε

Ο Κώστας Σλούκας μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, με αρκετές ομάδες να δείχνουν να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, ωστόσο σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα δεν σκοπεύει να αποχωρήσει από τη Φενέρμπαχτσε.

Ο 29χρονος γκαρντ, ο οποίος βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη από το 2015, φέρεται έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους Τούρκους για τα επόμενα δύο χρόνια. Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα trendbasket.net, η οποία επικαλείται αποκλειστικές πηγές της, ο Έλληνας διεθνής έχει ήδη προχωρήσει σε προφορική συμφωνία με τους διοικούντες τη «Φενέρ», ώστε να παραμείνει στην ομάδα για άλλα δύο χρόνια, αντί 1,8 εκατ. ευρώ το χρόνο. Απομένει, τώρα, να δούμε εάν η πληροφορία επιβεβαιωθεί και ο παίκτης υπογράψει σχετικό συμβόλαιο.

Ο Κώστας Σλούκας, στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του στη Φενέρμπαχτσε, έχει πανηγυρίσει τον τίτλο στην Ευρωλίγκα το 2017, τρία εθνικά πρωταθλήματα (2016-2018) και δύο Κύπελλα Τουρκίας (2016, 2019), με τους παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να τερματίζουν φέτος στη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου και να συνεχίζουν την πορεία τους στα πλέι οφ. Στα προημιτελικά απέκλεισαν με 2-1 την Τουρκ Τέλεκομ και στους «4» τίθεται αντιμέτωποι με την Τόφας, έχοντας το πλεονέκτημα έδρας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ