18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Γλύτωσε το κάζο με Σίλντς η Αρμάνι

Είδε και έπαθε για καταβάλει την αντίσταση της Μπάγερν η Αρμάνι Μιλάνο, η οποία με ένα μεγάλο τρίποντο του Σίλντς στα 9'' πριν το τέλος , επικράτησε στην παράταση των Γερμανών με 81-79, και γλύτωσε από το πρώτο μεγάλο κάζο της χρονιάς.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι παρουσίασε μια πολύ καλή ομάδα, και κατάφερε να κλειδώσει στο μεγαλύτερο διάστημα τους συμπατριώτες του, έχοντας σε μεγάλα κέφια τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Μπόλντγουιν (18 π., 7/10 διπ., 1/3 τριπ., 4 ασίστ, 3 κλεψ.), ο οποίος κράτησε ουσιαστικά μόνος του την Μπάγερν στην παράταση, αλλά ήταν αυτός που αστόχησε στο τελευταίο σουτ που δυνητικά θα έδινε τη νίκη στην ομάδα του. Τρομερή εμφάνιση και από τον Ρέινολντς (14 π., 5/11 διπ., 11 ριμπ., 2 κλεψ.), ο οποίος κυριάρχησε με double-double.

Ο Σίλντς (9 π., 3/6 τριπ., 3 κλεψ.) εμφανίστηκε λίγο πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, και με ένα μεγάλο τρίποντο στα 9'' χάρισε τη νίκη στην Αρμάνι, με τον Ντιλέινι (17 π, 2/5 διπ., 3/6 τριπ., 4 ριμπ., 8 ασίστ) ουσιαστικά να την οδηγεί στο έξτρα πεντάλεπτο, και τον Χάινς (16 π., 5/5 διπ., 4 ριμπ.) να είναι για μια ακόμη φορά ουσιαστικός και...άχαστος!

Το παιχνίδι ήταν κλειστό, με Ροντρίγκεθ να οδηγεί το παιχνίδι στην παράταση ισοφαρίζοντας σε 70-70 στα 55'' πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα, ενώ στην παράταση, ο Μπόλντγουιν με πέντε συνεχόμενους πόντους μείωσε σε 77-78, για να έρθει ο Μπαμπ και με 2/2 βολές να γράψει το 79-78 στα 29''. Τελευταίος μίλησε ο Σίλντς και έγραψε την ιστορία του αγώνα!

Ο μαέστρος : Ο Μάλκολμ Ντιλέινι κρατούσε το καλύτερο για την παράταση, όπου με έξι συνεχόμενους πόντους, και την τελική πάσα στον Σίλντς ήταν καθοριστικός για τη νίκη της Αρμάνι. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε 17 πόντους με 2/5 διπ., 3/6 τριπ., 4 ριμπ. και 8 ασίστ.

Για να δείτε το στατιστικό κάντε κλικ ΕΔΩ

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ