23.4 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Χάντερ

Ο Βινς Χάντερ τραυματίστηκε λίγο πριν το φινάλε του αγώνα του Παναθηναϊκού με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Αμερικανός σέντερ ήταν ο μεγάλος άτυχος του αγώνα. Στα 20’’ πριν το φινάλε κι ενώ τα πάντα είχαν κριθεί βρέθηκε στο παρκέ. Μάλιστα όταν στη συνέχεια σηκώθηκε, δεν μπορούσε να πατήσει τα πόδια του και πήγε «σηκωτός» στα αποδυτήρια. Το πρόβλημα φάνηκε να είναι στη μέση, ενώ όπως τόνισε o Λούκα Μπάνκι στη συνέντευξη Τύπου, ίσως αφορά ένα πρόβλημα τραυματισμού το οποίο είχε αντιμετωπίσει και μετά τον αγώνα της περασμένης Τρίτης (18/12) με αντίπαλο τη Νίμπουρκ στο ίδιο γήπεδο. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Χάντερ πήγε για μαγνητική, για να φανεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματός του.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (24/12), η «Ένωση» ενημέρωσε πως ο Αμερικανός γλίτωσε τα χειρότερα, με τον χρόνο αποθεραπείας του να υπολογίζεται σε τουλάχιστον μία εβδομάδα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ: «Γλίτωσε τα χειρότερα ο Βινς Χάντερ, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο... Μία επιδείνωση της προϋπάρχουσας κήλης του προτελευταίου δίσκου της οσφυικής μοίρας με εντονότατο σπασμό τετραγώνου οσφυικού και ιερονωταίων δίχως κινητικά ελλείμματα είναι η τελική διάγνωση για τον Αμερικανό σέντερ. Ο Χάντερ υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία μετά τη λήξη της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στην «Ευρωκλινική Αθηνών», προεξάρχοντος του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου, Dr Ηρακλή Πατσόπουλου. Ο Αμερικανός θα μείνει εκτός δράσης για -τουλάχιστον- μία εβδομάδα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ