27 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Ξανθόπουλος

Χωρίς το Βασίλη Ξανθόπουλο θα παραταχθεί η ΑΕΚ στους πρώτους επίσημους αγώνες της για τη σεζόν 2018-2019, μετά τον τραυματισμό του στη μύτη.

Ο 34χρονος γκαρντ υπέστη κάταγμα ρινός, κάτι που δεν συνέβη για πρώτη φορά στην καριέρα του, και διακομίστηκε στην «Ευρωκλινική Αθηνών» όπου και παραμείνει. Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε δεν ήταν ανησυχητικά, ωστόσο θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός παρκέ για διάστημα περίπου δέκα ημερών, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει το ματς με το Διαγόρα Δρυοπιδέων στο Αιγάλεω για το Κύπελλο Ελλάδας (03/10), λογικά και την πρεμιέρα της «Ένωσης» στην Basket League απέναντι στο Περιστέρι στο «Ανδρέας Παπανδρέου» (06/10). Ενδεχομένως να μην προλάβει και το παιχνίδι με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στο ΟΑΚΑ (10/10), για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League, κάτι πάντως που θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποθεραπείας του.

Η ανακοίνωση: «Ομαλά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του Βασίλη Ξανθόπουλου, γεγονός που ανακούφισε την οικογένεια της ΑΕΚ Β.C. Ο έμπειρος γκαρντ υποβλήθηκε σε σειρά ιατρικών εξετάσεων, οι οποίες δεν έδειξαν μεγαλύτερη ζημιά. Θα παραμείνει, ωστόσο, κλινήρης στην «Ευρωκλινική Αθηνών» και σήμερα (30/09), καθώς οι πόνοι στη μύτη δεν έχουν υποχωρήσει και του χορηγείται ειδική αγωγή. Ο Bασίλης, πιθανότατα, θα λάβει εξιτήριο αύριο (Δευτέρα 01/10), ενώ αναμένεται να επιστρέψει στις δραστηριότητες της ομάδας εντός των επόμενων δέκα (10) ημερών».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ