19.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Γκρέι: «Προετοιμάζομαι για σπουδαία χρονιά» (vid)

Ο Στίβεν Γκρέι θα αγωνιστεί στο Περιστέρι και την καινούρια σεζόν, τρίτη διαδοχική, και δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή να γυμνάζεται για να εμφανιστεί πανέτοιμος όταν επιστρέψει στη χώρα μας.

Η πανδημία του κορονοϊού τον ανάγκασε να αναχωρήσει νωρίτερα για την πατρίδα του, αφού το πρωτάθλημα της Basket League διακόπηκε. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως δεν δουλεύει σκληρά εν όψει της καινούριας σεζόν. «Φίλοι του Περιστερίου, γεια σας. Στίβεν εδώ. Ξέρω πως όλοι προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο σε αυτήν τη δύσκολη κατάσταση κι εγώ κάνω το ίδιο. Είμαι εδώ στην εξοχή και περνάω πολλές ώρες σε αυτό το γηπεδάκι στην αυλή», ανέφερε αρχικά, με αφορμή την ανανέωση του συμβολαίου του με το συγκρότημα των δυτικών προαστίων.

«Προετοιμάζομαι για μία -πιστεύω- σπουδαία χρονιά. Η τρίτη μου σεζόν στο Περιστέρι. Για να "χτίσουμε" πάνω σε όσα έχουμε ήδη πετύχει. Είμαι ενθουσιασμένος για το επόμενο βήμα μας. Θα τα πούμε από κοντά πολύ σύντομα», συμπλήρωσε ο Αμερικανός, στο βίντεο που δημοσίευσαν οι «κυανοκίτρινοι», από την αυλή του σπιτιού του στις ΗΠΑ.

https://www.youtube.com/watch?v=_xse0o7ZKqg



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ