19.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Γκος: «Τιμή και προνόμιο που δεν θεωρώ δεδομένο»

Ενθουσιασμένος κι ανυπόμονος εν όψει της δεύτερης θητείας του με τον ΠΑΟΚ είναι ο Φιλ Γκος. Τι έγραψε σε επιστολή του προς την ομάδα και τους φιλάθλους.

Στα 35 του, ο Αμερικανός γκαρντ αποφάσισε να παραμείνει κάτοχος Θεσσαλονίκης, επεκτείνοντας για ακόμα ένα χρόνο το συμβόλαιό του με τους «ασπρόμαυρους». Πρόκειται για την τρίτη φορά στην πολύχρονη καριέρα του που έμεινε σε ομάδα για περισσότερο από ένα χρόνο, μετά τη διετή παρουσία του στη Ρόμα (2012-2014) και τη Βενέτσια (2014-2016). Με επιστολή, που έστειλε στον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στα όσα έγιναν πέρυσι στο κλειστό της Πυλαίας, αλλά και σε αυτά που περιμένει να έρθουν, θέτοντας πλέον νέους στόχους.

Ο Φιλ Γκος, μετά την αποφοίτησή του από το Ντρέξελ το 2001, πέρασε τον Ατλαντικό και αγωνίστηκε σε συνολικά έντεκα ομάδες στη γηραιά ήπειρο, πριν μεταγραφεί πέρυσι στον ΠΑΟΚ. Φέτος το καλοκαίρι συμμετείχε και στο σάμερ λιγκ του ΝΒΑ στο Λας Βέγκας, με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, έχοντας παράλληλα και ρόλο προπονητή.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε: «Αγαπητέ ΠΑΟΚ, είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι έχω υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας μας για ακόμα μία σεζόν. Παίζοντας για τον ΠΑΟΚ και εκπροσωπώντας την πόλη της Θεσσαλονίκης είναι τιμή και προνόμιο κι αυτό είναι κάτι που δεν θεωρώ ότι είναι δεδομένο. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι φοβεροί. Ήσασταν μαζί μας και στα σκαμπανεβάσματα μιας μακράς περιόδου και πραγματικά το εκτιμώ πολύ αυτό.

Θέλω να σας πω, επίσης, ότι πάντα μου άρεσε να παίζω στο "PAOK Sports Arena"! Ανυπομονώ να συναντήσω τους νέους συμπαίκτες μου καθώς και τους αδελφούς μου, αυτούς με τους οποίους πήγα στον... πόλεμο την περασμένη σεζόν! Την περασμένη σεζόν πετύχαμε το στόχο μας να κερδίσουμε την 3η θέση και ένα μετάλλιο. Προκριθήκαμε επίσης στα πλέι οφ στο Basketball Champions League. Αυτή τη σεζόν είναι καιρός να θέσουμε νέους στόχους!».

https://www.instagram.com/p/BlfYEVfHL3A/?taken-by=paokbasketball



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ