25.2 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Γκοργκόλης: «Αδικαιολόγητο άγχος»

Αήττητος παραμένει στο φετινό πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής ο Έσπερος ΑΟΠΑ, γεγονός που προκαλεί πίεση και άγχος στους παίκτες.

Οι Πατρινοί έθεσαν ως αρχικό στόχο την παραμονή, αλλά το καλό ξεκίνημά τους φέρνει μεγαλύτερες προσδοκίες, όπως εξήγησε ο προπονητής τους Σπύρος Γκοργκόλης στην επίσημη ιστοσελίδα τους μετά τη νίκη τους επί τη Νέα Ιωνία στο κλειστό της Παναγιάς Αλεξιώτισσας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής: «Πήραμε τη νίκη με συνταγή άμυνας στο β’ μέρος, γιατί στο πρώτο 20άλεπτο δεν υπήρχε άμυνα, αλλά ευτυχώς υπήρχε επίθεση. Ήταν πάρα πολύ δύσκολη η νίκη μας. Έχουμε φορτώσει τον εαυτό μας με ένα αδικαιολόγητο άγχος και αδικαιολόγητη πίεση, επειδή τα παιδιά θέλουν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από την παραμονή. Στο χέρι τους είναι να τα καταφέρουν. Πάντως, με τη Ν. Ιωνία επαναλαμβάνω δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ και η τελική διαφορά δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα». Είπε ακόμα…

-Ο Έσπερος έχει κάνει το «4 στα 4», τι σημαίνει αυτό;
«Σημαίνει ότι θέλουμε ακόμη 7-8 για την παραμονή. Υπολογίζω ότι η παραμονή θα κριθεί στις 11-12 νίκες. Εμείς έχουμε τέσσερις, συνεπώς μας λείπουν 7-8 νίκες για να εξασφαλιστούμε, αυτό και τίποτε άλλο».

-Η συνέχεια;
«Υπάρχει πρώτα το παιχνίδι στο Ναύπλιο με τον Οίακα και μετά με τον Γλαύκο. Είναι παιχνίδια με τις δύο καλύτερες ομάδες του ομίλου για εμένα, τα οποία θα αποτελέσουν ένα καλό κρας τεστ για να δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ